Lilla pensionatet för katten

Att tänka på

 

När du bestämt dig för att det verkar vara ett bra alternativ att låta din katt bo på "Lilla pensionatet" för katter, behöver du tänka på några saker.
1. Att din katt är frisk, i den bemärkelsen att den inte kan smitta någon annan katt.
("Lilla" kan tyvärr inte ta emot din katt om den har en smittsam sjukdom el. misstänkt obekräftad åkomma, ej heller om den bär på eventuella parasiter som skabb eller loppor. Vid misstanke, besök en veterinär i god tid innan vistelsen så du slipper bli nekad vi ankomsten hit).

2. Att din katt har aktuell vaccination mot kattpest och kattsnuva. Medtag vaccinations-kort.
Tänk på att ej vaccinera din katt för nära inpå vistelsen. Rekommenderar att ej vaccinera senare än 2 veckor före vistelsen.

3. Fyll i inchecknings-blanketten och ta med till "Lilla" när du lämnar din katt.

4. Tag gärna med dig något som har din katts doftmärkning, en favoritsak, filt, matte/husses klädesplagg eller liknande.

5. Det är mycket bra om din katt är försäkrad. Dock ej ett krav.
Varför är det bra om min katt är försäkrad?
Om din katt skulle bli sjuk under vistelsen har jag möjlighet att ombesörja att din katt kommer till en veterinär för vård. Att försäkra sin katt kostar ca 600:-/år och uppåt.

(Om din katt inte är försäkrad, fundera gärna på hur du vill att vi skall agera om din katt skulle bli sjuk under vistelsetiden).

6. Det är även mycket bra om din katt är ID-märkt och registrerad hos Svenska Kennelklubben.

*Lilla kattpensionatet har inte möjlighet att ta emot katter under 8 månader såvida de inte har sin kattmamma med. Kattungar är sköra i psyket och dålig motståndskraft mot infektioner att kattpensionat inte är ett bra alternativ för din kattunge när du reser bort.

*Vi kan ej heller ta emot okastrerade hankatter.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)